maandag 21 juni 2010

Dozen

We hebben een hoek voor de dozen die we hier ophalen voor we naar Nederland terugkeren. Per slot willen we wel een schone onderbroek aan en gewone schoenen in de eerste tijd in Nederland.

We hebben een hoek met dozen met vakantiespullen. We willen eerst een huttentocht gaan maken en daarna pas met de tent gaan wandelen. Dus die tent gaat in een doos en mag, net als de Nederlands doos, hier in huis wachten tot we hem ophalen.

We hebben een hele gang vol dozen die allemaal in de vrachtauto moeten. Eigenlijk hadden dat wel twee stapels moeten zijn, want we dachten dat we misschien toch wat zaken tot onze beschikking wilden hebben, voor we ons eigen huis weer in konden gaan. Maar bij nader inzien lijkt dat niet nodig. Maar je weet nooit, misschien bedenken we ons nog.

We hebben twee soorten dozen van de heenweg, vouwdozen en plakdozen. Die hebben elk een ander formaat. Omdat we dachten dat we toch meer dozen nodig hadden, hebben we hier ook nog dozen bijgekocht. Weer vouwdozen, en uiteraard, weer een ander formaat. Verder hebben we uiteraard ook nog bananendozen. Het blijkt dat Noren ook graag bananendozen gebruiken bij verhuizingen. Tenminste, op mijn werk vroegen mensen of wij alles met bananendozen verhuisden.

De verhuisauto is al een poosje in Noorwegen. Martijn heeft ze al ge-SMS'ed om ze welkom in Noorwegen te heten. Vanochtend kregen we een SMS'je om ons adres te vragen. Konden ze dat in de TomTom stoppen. Blijkbaar hadden ze dat niet. Nu is het nog twee nachtjes slapen voor ze op de stoep staan. Maar we liggen prima op schema met inpakken en voorbereiden op de wandelvakantie.

groetjes,
Liesbeth

1 opmerking:

  1. Ik hoop dat jullie genieten van je zwervers bestaan tot je weer ergens gezetteld bent. Persoonlijk vind ik het leuk een tijdje te zwerven.
    Lucie

    BeantwoordenVerwijderen