zondag 3 januari 2010

de brievenbusboer

helloo

      Mams heeft de foto van de brievenbus vernielt, door de sneeuw eraf te halen vóórdat ik de foto kon maken.
maar gelukkig maakt ze dat nu weer goed met een kerstchocolaatje. =D.
Het balkon is wss onzichtbaar in de voorjaarsvakantie, als het zo doorgaat met sneeuwen. Niet dat het nu sneeuwt, maarja. Ook niet dat het de komende dagen gaat sneeuwen, tenminste dat zegt de voorspelling, maar over twee maanden heeft het vast nog wel een paar keer gesneeuwd,, dus maybe is er nog hoop op een brievenbus foto.
Op het UV-varsel (http://www.yr.no/uv-varsel/) is te zien dat het nog maar iets van 1.000 km is voordat de zon weer opkomt, hallelujah.
Maar de plaatjes zijn toch positief aangezien het wel zichtbaar is dat de uv-lijn steeds verder opschuift naar het noorden. En het is ook te zien dat zelfs al is het bewolkt, het toch zeker tot 2 uur licht is. Jottem. Dus genoeg tijd om buiten te zijn (of gwn verder te slapen tot het weer veilig donker is), totdat je uit je bed geramd wordt om sneeuw te schuiven (nee grapje).
En mijn boertje is op zekere hoogte terug. =D. De laatste paar dagen vóórdat Joost er was liet is stelselmatig een boertje na het eten (denk aan een schaap die zich alleen voelt [báá]) maar sinds dat Joost er was, was het verdwenen. En nu is weer soort van terug, maar het klinkt lang niet zo leuk meer als eerst.
Dusjaa, die titel had niet zoveel met een postbode of anderszins te maken ofzo, gewoon te lui om een betere titel te verzinnen.


Xx..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten