vrijdag 14 mei 2010

Moederdag

Hoewel moederdag hier in Noorwegen al in februari gevierd wordt, heb ik het afgelopen zondag nog even dunnetjes overgedaan. Het begon al goed met een huis dat helemaal schoongemaakt werd, een ontbijt met croissantjes, zacht gekookt eitje en een stralende zon. Daarna lekker op het terras koffiedrinken. Dat doen we al zo'n twee weken. Hoewel de temperaturen maar zo'n 8 graden zijn, is de kracht van de zon groot en staat er bijna geen wind. Dan is het heerlijk om buiten te zitten.

Later op de middag zijn we met de boot naar Skervøy gegaan. Twee uur heen en drie uur terug. Fijn met het zonnetje op het dek, fris briesje om de oren en een fantastisch uitzicht. En twee vogelsoorten gezien die ik nog even in Frank zijn vogelgids na moet kijken om te zien welke het waren.

Terug in Tromsø was het feest nog niet afgelopen. Er was door Norbert een tafel gereserveerd bij een restaurant. Daar hebben we heerlijk genoten van een prima maaltijd. Dus ook het avondeten was verzorgd en gezellig. Maar het intiemste moment was het ontbijt met mijn kinderen en het mooiste was de boottocht. Maar alles met elkaar was het de meest gedenkwaardige moederdag die ik ooit heb meegemaakt.

Liesbeth

Geen opmerkingen:

Een reactie posten