maandag 30 mei 2022

Een "gewone" lesdag

En dan denk je gewoon verder te kunnen gaan met lesgeven. Je bent op tijd, de studenten zijn op tijd, er zijn (gedeeltijl) laptops en vorige week verliep redelijk normaal.

Het begint met de groepskapitein (Goya), die verteld dat de klas verstoord zal gaan worden en dat lunchtijd een half uur opschuift. Omdat ik geen flauw idee heb van wat de verstoringen inhouden neem ik het allemaal maar voor kennisgeving aan en gooi het programma om omdat de ochtend nu een half uur langer wordt en de middag een half uur korter.

En dan komt de verstoring. Die houdt in dat alle studenten uit alle klassen naar het centrale veld gaan ivm oefeningen voor de verjaardag van de koningin. Wij, de trainers, gaan daarom maar wat vroeger lunchen en aansluitend een wandeling maken. Dan worden we gebeld dat er na de lunch nog videoopnames zijn. Er blijft dus 's middags geen tijd meer over om les te geven. We gaan dan maar wat eerder naar huis. Als we dat eerder geweten hadden, hadden we zo'n anderhalf uur eerder al naar huis gekund. Maar goed, mij hoor je niet klagen. Maar een gewone lesdag is anders. En morgen zou lunchtijd ook verschoven worden. Ik ben benieuwd of dat morgen nog steeds zo is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten