maandag 19 juli 2010

En dan nu ...

Een verslag van vandaag.

Martijn en Jitske kwamen vanochtend op de camping aan. Helaas te laat om te genieten van het heerlijke ontbijt dat je hier voor 85 NOK kunt kopen. Maar ik had niet de indruk dat ze iets te klagen hadden. Gisterenavond hebben ze hun best gedaan om alles wat ze aan eten bij zich hadden naar binnen te werken.

Na uitgebreid aan elkaar verteld te hebben wat we apart van elkaar beleefd hebben, zijn we de stad ingegaan. Daar hebben we op ons vertrouwde bankje bij de Coop zitten lunchen. Daarna zijn er een aantal naar de bibliotheek gegaan, is er een bedankkadootje voor de nieuwe bewoners van ons huis gekocht omdat we daar onze tent, schone kleren en meer van dat soort zaken mochten stallen. Verder heb ik vast het formulier opgehaald waarop we onze verhuizing naar Noorwegen kenbaar moeten maken aan de Noorse autoriteiten, samen met een gestempelde envelop om te zorgen dat het op het juiste adres aan zal komen.

Om vier uur hadden we de boot naar Vikran, Tennskjer op Lenvik en Lysnes op Senja en vervolgens om 6 uur weer aankomst in Tromsø. Mooi uitzicht. Alleen vielen Martijn en Jitske in slaap, zodat die niet alles meegekregen hebben van wat er te zien was. Helaas regende het nogal, zodat het tochtje net wat minder mooi was dan toen we in mei naar Skjervøy voeren.

En daarna was het lekker uit eten gaan en weer terug naar de camping. Aldaar nog capuccino genoten en de plannen voor morgen doorgenomen.

Liesbeth

2 opmerkingen:

  1. Hei på dere! Begrijp ik van jullie BLOG dat jullie nu in Tromsø zijn? Wij zijn namelijk vandaag van Alta vertrokken en zitten nu op een camping ten noorden van Tromsø (Skittenelv). Morgen gaan we namelijk Tromsø bekijken. Het zou leuk zijn om jullie te ontmoeten. Ons telefoonnummer is:

    46 36 97 28

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Forresten, glemte å skrive at det var en melding fra Cathrine og Christophe. Vi er i Tromsø til torsdag morgen.

    BeantwoordenVerwijderen