zaterdag 10 juli 2010

2e deel vakantie

Hoi, We zijn weer even in Tromsø.
Eerst zijn we 4 nachten op Ringvassøya geweest, kamperen en in de hut Ringvassbu, werkelijk een schitterende hut, mooi gelegen, alsof je op het dak van de wereld woont. En 4 dagn helemaal niemand gesproken.
Daarna zijn we nog wat dagen op Reinøya geweest, ook een heel mooi eiland, wat minder ruig, met veel vogels en mooi uitzicht over de fjorden rondom.
We hebben 2x gegeten in de Direktør'ns kro in Hansnes, bekend bij B&B. Het was weer even gezellig en het eten was weer even lekker; ben je ooit in Hansnes dan moet je er zeker langs!

Foto's volgen later...

Maandag gaan we naar Kvaløya, daar lopen we een paar dagen overheen naar Belvika, waar we woensdag de ferrie naar Sandøya willen nemen. Vrijdag weer terug met de ferrie, daarna weer langzaam (of snel) terug naar Tromsø, een beetje afhankelijk van het weer en onze luim.

Groet, Martijn

PS Het mobiel staat weer aan tussen 20:00 en 20:30, maar bereik is als vanouds een probleem in de bergen. Wil je ons contacten, dan is een smsje beter dan het antwoordapparaat inspreken, dat laatste lukt niet altijd goed om af te luisteren.

M.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten